Friptură de porc și cartofi

Friptură de porc și cartofi
Friptura de porc și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 11,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 131g de proteine, 154g de grăsime, și un total de 2454 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ceapă, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Friptură de porc și cartofi, Friptură de porc și cartofi dulci, și Friptură de porc și cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Frecați coapsele cu ulei de măsline extravirgin și multă sare și piper grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Combinați ceapa cu usturoiul, chile, rozmarinul și cimbrul, apoi îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin și sare și piper. Aranjați un pat de cartofi într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Așezați coapsele de porc peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați feniculul într-una din coapse (cealaltă este pentru rețeta de carne de porc și Poblano Green Chili Pot, rețeta urmează). Puneți pasta cu aromă de ceapă uniform pe coapsele de porc. Prăjiți carnea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Turnați vinul uniform în jurul tigaiei, apoi agitați tigaia pentru a slăbi cartofii sau folosiți o lingură pentru a le amesteca puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați carnea de porc înapoi la cuptor și prăjiți încă 25 de minute, până când un termometru introdus în coapse citește 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Lăsați carnea să se odihnească, apoi sculptați și serviți cu cartofi și picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se răcește coapsa rămasă, se acoperă în folie de plastic și se rezervă pentru o altă masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Serviți cu ciuperci cremoase și Rețetă de Kale urmează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
KaleKale
11
Tulpina și feliați sau tăiați gros amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
12
Încălziți uleiul de măsline extravirgin, 4 rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați ciupercile în tigaie și rumeniți 10 minute, apoi adăugați usturoiul, cimbrul și salvia, amestecați 2 până la 3 minute, apoi adăugați varza și gătiți până se ofilesc. Condimentează cu sare, piper și câteva grătare de nucșoară. Se amestecă încă câteva minute, apoi se adaugă Marsala și se reduce lichidul la jumătate, încă un minut sau
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
KaleKale
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați smântâna în ciupercile din tigaie și reduceți focul, lăsați aromele să se combine câteva minute și smântâna se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Serviți vasul de ciuperci garnisit cu câteva grătare de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
16
Char ardei poblano peste tot prin plasarea ardei pe arzătoare stovetop sau sub un pui de carne fierbinte până la negru, de cotitură frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
17
Așezați ardeii carbonizați într-un bol și acoperiți cu folie de plastic pentru a-i aburi pe măsură ce se răcesc. Frecați pielea de pe poblanos și jalapenos cu un prosop de hârtie sau coajați cu mâna, apoi semănați ardeii și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Între timp, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-un cuptor olandez de dimensiuni medii la foc mediu, adăugați ceapa și transpirați 10 minute, apoi adăugați usturoiul și tomatillos și gătiți încă 10 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
19
Așezați amestecul de ceapă-tomatillo gătit într-un robot de bucătărie cu cilantro, chimen, miere și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
20
Adăugați piureul înapoi în cuptorul olandez, apoi amestecați ardeii tocați și bulionul de pui. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la minim pentru ca aromele să se combine. Se taie și se toacă fin carnea de porc gătită și se amestecă în chili. Când supa se întoarce la un balon, opriți soba, se răcește complet și se păstrează pentru a face înainte de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1
Se pune în oală acoperită la foc mediu și se gătește până când carnea de porc ajunge la o bulă, se amestecă sucul de 1 var și se stinge focul. Feliați varul rămas în pene și serviți alături de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Pentru polenta brânză: în cratiță medie, aduceți bulionul de pui și laptele la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Bateți în mămăligă, amestecând până când mămăliga trage doar din partea oalei. Se amestecă brânza Manchego și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Ingrediente

6creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb sau stoc de puivin alb sau stoc de pui4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1ardei roșu Fresno chileardei roșu Fresno chile1mânăO frunze proaspete de coriandruO frunze proaspete de coriandru6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc gătită, tocată măruntcarne de porc gătită, tocată mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre cremăDespre cremă2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de fenicul sau polensemințe de fenicul sau polen23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze de salvie proaspete feliate foarte subțirefrunze de salvie proaspete feliate foarte subțire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de cimbru, tocatefrunze proaspete de cimbru, tocate3cuișoare mariusturoi, feliat subțire sau tocat finusturoi, feliat subțire sau tocat fin3cuișoareusturoi, tocat sau feliatusturoi, tocat sau feliat4cuișoareusturoi, feliat subțire sau tocat finusturoi, feliat subțire sau tocat fin2Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinat, jumătate de palmierchimen măcinat, jumătate de palmier12 lingurițe de pudră de usturoi1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2ardei iuteardei iute1bundle kale negru, lacinato sau kale dinozaur, spălat, dezbrăcat și mărunțit sau tocatbundle kale negru, lacinato sau kale dinozaur, spălat, dezbrăcat și mărunțit sau tocat2limeslimes2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Manchego mărunțităbrânză Manchego mărunțită1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre vinul MarsalaDespre vinul Marsala2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci mixte, curățate (recomandat: shiitake, porcini, cremini) ciuperci mixte, curățate (recomandat: shiitake, porcini, cremini)6creveți și cu veneNucșoară proaspăt rasăNucșoară proaspăt rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin6creveți și cu veneUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burnițăUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burniță2ceapa, tocataceapa, tocata21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocata foarte finceapa, tocata foarte fin6creveți și cu veneBrânză Pecorino proaspăt rasăBrânză Pecorino proaspăt rasă4mariardei poblanoardei poblano2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpolenta de gătit rapidăpolenta de gătit rapidă2kgcarne de porc dezosatăcarne de porc dezosată9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi, înjumătățițicartofi, înjumătățiți6creveți și cu veneSugestie de servire: serviți cu mămăligă brânză sau tortilla caldă, chipsuri pentru scufundare, împachetare sau scufundareSugestie de servire: serviți cu mămăligă brânză sau tortilla caldă, chipsuri pentru scufundare, împachetare sau scufundare3la 4 crengute proaspete de rozmarin, ace dezbrăcate și tocate măruntla 4 crengute proaspete de rozmarin, ace dezbrăcate și tocate mărunt6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat6creveți și cu veneSare de mareSare de mare12tomatillos, decojite și tocatetomatillos, decojite și tocate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista