Friptura de porc și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 11,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 131g de proteine, 154g de grăsime, și un total de 2454 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ceapă, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Friptură de porc și cartofi, Friptură de porc și cartofi dulci, și Friptură de porc și cartofi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Frecați coapsele cu ulei de măsline extravirgin și multă sare și piper grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Combinați ceapa cu usturoiul, chile, rozmarinul și cimbrul, apoi îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin și sare și piper. Aranjați un pat de cartofi într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Așezați coapsele de porc peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați feniculul într-una din coapse (cealaltă este pentru rețeta de carne de porc și Poblano Green Chili Pot, rețeta urmează). Puneți pasta cu aromă de ceapă uniform pe coapsele de porc. Prăjiți carnea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Turnați vinul uniform în jurul tigaiei, apoi agitați tigaia pentru a slăbi cartofii sau folosiți o lingură pentru a le amesteca puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Zahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați carnea de porc înapoi la cuptor și prăjiți încă 25 de minute, până când un termometru introdus în coapse citește 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Lăsați carnea să se odihnească, apoi sculptați și serviți cu cartofi și picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se răcește coapsa rămasă, se acoperă în folie de plastic și se rezervă pentru o altă masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Serviți cu ciuperci cremoase și Rețetă de Kale urmează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Kale
11
Tulpina și feliați sau tăiați gros amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Mixte
12
Încălziți uleiul de măsline extravirgin, 4 rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați ciupercile în tigaie și rumeniți 10 minute, apoi adăugați usturoiul, cimbrul și salvia, amestecați 2 până la 3 minute, apoi adăugați varza și gătiți până se ofilesc. Condimentează cu sare, piper și câteva grătare de nucșoară. Se amestecă încă câteva minute, apoi se adaugă Marsala și se reduce lichidul la jumătate, încă un minut sau
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Kale
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați smântâna în ciupercile din tigaie și reduceți focul, lăsați aromele să se combine câteva minute și smântâna se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Serviți vasul de ciuperci garnisit cu câteva grătare de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
16
Char ardei poblano peste tot prin plasarea ardei pe arzătoare stovetop sau sub un pui de carne fierbinte până la negru, de cotitură frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
17
Așezați ardeii carbonizați într-un bol și acoperiți cu folie de plastic pentru a-i aburi pe măsură ce se răcesc. Frecați pielea de pe poblanos și jalapenos cu un prosop de hârtie sau coajați cu mâna, apoi semănați ardeii și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Între timp, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-un cuptor olandez de dimensiuni medii la foc mediu, adăugați ceapa și transpirați 10 minute, apoi adăugați usturoiul și tomatillos și gătiți încă 10 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cum Ar Fi Pepitele
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
19
Așezați amestecul de ceapă-tomatillo gătit într-un robot de bucătărie cu cilantro, chimen, miere și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
20
Adăugați piureul înapoi în cuptorul olandez, apoi amestecați ardeii tocați și bulionul de pui. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la minim pentru ca aromele să se combine. Se taie și se toacă fin carnea de porc gătită și se amestecă în chili. Când supa se întoarce la un balon, opriți soba, se răcește complet și se păstrează pentru a face înainte de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Carne De Porc Gătită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1
Se pune în oală acoperită la foc mediu și se gătește până când carnea de porc ajunge la o bulă, se amestecă sucul de 1 var și se stinge focul. Feliați varul rămas în pene și serviți alături de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Pentru polenta brânză: în cratiță medie, aduceți bulionul de pui și laptele la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Bateți în mămăligă, amestecând până când mămăliga trage doar din partea oalei. Se amestecă brânza Manchego și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate