Friptură De Porc Învelită Cu Slănină

Friptură De Porc Învelită Cu Slănină
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de porc învelită cu slănină prăjită ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână crenguțe lungi de rozmarin, muschi de porc, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc învelită cu slănină, Carne De Porc Prăjită Învelită Cu Slănină, și Friptură De Porc De Mure Învelită Cu Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Folosind un cuțit mic, faceți fante adânci de 1 inch pe toată carnea de porc. Umpleți fiecare fantă cu o felie de usturoi. Condimentați carnea de porc peste tot cu sare și piper și înfășurați cu slănină. Acoperiți cu ierburile, băgându-le sub slănină în mai multe locuri. Legați friptura la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Transferați carnea de porc într-o tigaie și prăjiți timp de 1 oră sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul coapsei înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați carnea de porc pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Aruncați sfoara și crenguțele de ierburi. Tăiați coapsele în felii groase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista