Friptură de porc în picioare cu ierburi proaspete

Friptură de porc în picioare cu ierburi proaspete
Friptura de porc în picioare cu ierburi proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.03 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 836 calorii, 124g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Friptură de porc fiartă cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte ), Crown friptură de miel cu ierburi proaspete, și Friptură de porc cu ierburi și usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron, combinați uleiul de măsline, usturoiul, Salvia, frunzele de dafin și câte 1 lingură de sare și piper kosher. Faceți opt incizii mici și adânci în partea de sus a fiecărei fripturi de porc. Umpleți inciziile cu pastă de usturoi și întindeți pasta rămasă pe toate fripturile. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Încălziți o tigaie mare la cuptor până când este foarte fierbinte, aproximativ 10 minute. Puneți fripturile de porc în tigaia fierbinte, cu grăsimea în sus. Prăjiți carnea de porc timp de 15 minute. Întoarceți cuptorul la 350 și continuați să prăjiți aproximativ 1 oră și 15 minute mai mult, rotind tigaia de două ori; fripturile se fac atunci când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Transferați fripturile pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă. Puneți 2 linguri de grăsime înapoi în tigaia de prăjire. Scoateți grăsimea rămasă din sucurile de tigaie și aruncați-o. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Bateți făina până se formează o pastă. Adăugați încet vinul și gătiți la foc moderat până se îngroașă, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Bateți în stoc până se omogenizează. Se fierbe sosul timp de 5 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță medie, apoi se strecoară sucurile de prăjire rezervate în sos. Condimentați sosul cu sare și piper și păstrați-l cald la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Tăiați carnea de porc în cotlet și aranjați-o pe un platou de servire încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
9
Adăugați orice suc de la sculptarea cărnii în sos și turnați-l într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista