Friptură De Porc De Vacanță
Friptura de porc de vacanță este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 226 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, cimbru, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură, Friptură de porc, și Friptură De Porc Cotlet.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați sosul de soia, sherry sau bulion, muștar, ghimbir, cimbru și usturoi; se amestecă bine.
Se toarnă 1 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați friptura. Sigilați sacul și întoarceți-vă la strat. La frigider timp de 3 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru însăilare.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați friptura pe un suport într-o tigaie.
Coaceți la 325 de ore de la 1-3/4 la 2-1/4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 de ore, turnând marinata rezervată peste carne în ultima oră de coacere. Ungeti ocazional.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele sosului. Gatiti si amestecati timp de 4-5 minute sau pana cand jeleul este topit.
Serviți cu carne de porc.