Friptură De Porc De Vacanță

Friptură De Porc De Vacanță
Friptura de porc de vacanță este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 226 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, cimbru, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură, Friptură de porc, și Friptură De Porc Cotlet.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați sosul de soia, sherry sau bulion, muștar, ghimbir, cimbru și usturoi; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă 1 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați friptura. Sigilați sacul și întoarceți-vă la strat. La frigider timp de 3 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru însăilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Așezați friptura pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți la 325 de ore de la 1-3/4 la 2-1/4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 de ore, turnând marinata rezervată peste carne în ultima oră de coacere. Ungeti ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele sosului. Gatiti si amestecati timp de 4-5 minute sau pana cand jeleul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții15
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista