Friptura de porc de toamnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 651 calorii, 71G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Un amestec de piper, morcovi, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 89%. Încercați Friptură De Porc De Mere De Toamnă, Rozmarin-carne de porc prăjită Dijon cu compot de fructe de toamnă, și Friptură De Oală De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura într-o tigaie mare. Aranjați cartofii, morcovii, ceapa și dovleacul în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Adăugați apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Presărați carne și legume cu salvie și piper; dot legume cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Coaceți, neacoperit,la 400 de minute pentru 15 minute. Se Reduce focul la 350%; se coace, neacoperit, timp de 1 ora.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se pun merele in jurul fripturii; se acopera si se coace timp de 1-1/4 ore, ungandu-se la fiecare 30 de minute, sau pana cand un termometru pentru carne citeste 160 -170. Dacă doriți, îngroșați sucurile de tigaie pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch