Friptură De Porc De Toamnă

Friptură De Porc De Toamnă
Friptura de porc de toamnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 651 calorii, 71G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Un amestec de piper, morcovi, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 89%. Încercați Friptură De Porc De Mere De Toamnă, Rozmarin-carne de porc prăjită Dijon cu compot de fructe de toamnă, și Friptură De Oală De Toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura într-o tigaie mare. Aranjați cartofii, morcovii, ceapa și dovleacul în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Adăugați apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Presărați carne și legume cu salvie și piper; dot legume cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Coaceți, neacoperit,la 400 de minute pentru 15 minute. Se Reduce focul la 350%; se coace, neacoperit, timp de 1 ora.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se pun merele in jurul fripturii; se acopera si se coace timp de 1-1/4 ore, ungandu-se la fiecare 30 de minute, sau pana cand un termometru pentru carne citeste 160 -170. Dacă doriți, îngroșați sucurile de tigaie pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate98
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista