Friptură De Porc De Toamnă

Friptura de porc de toamnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 651 calorii, 71G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Un amestec de piper, morcovi, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 89%. Încercați Friptură De Porc De Mere De Toamnă, Rozmarin-carne de porc prăjită Dijon cu compot de fructe de toamnă, și Friptură De Oală De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-o tigaie mare. Aranjați cartofii, morcovii, ceapa și dovleacul în jurul fripturii.
Presărați carne și legume cu salvie și piper; dot legume cu unt.
Coaceți, neacoperit,la 400 de minute pentru 15 minute. Se Reduce focul la 350%; se coace, neacoperit, timp de 1 ora.
Se pun merele in jurul fripturii; se acopera si se coace timp de 1-1/4 ore, ungandu-se la fiecare 30 de minute, sau pana cand un termometru pentru carne citeste 160 -170. Dacă doriți, îngroșați sucurile de tigaie pentru sos.