Friptură de porc cu chutney de afine
Friptura de porc cu chutney de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 10. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 303 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cuișoare măcinate, oțet de cidru, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc cu ierburi și chutney de afine, Pui Fript Cu Usturoi De Rozmarin Cu Chutney De Afine Pecan, și Friptură De Porc Chutney Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și grea.
Adăugați friptura; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți friptura din tigaie și lăsați să se răcească 10 minute.
Transferați friptura într-un raft într-o tigaie ușor unsă.
Combinați restul de 2 linguri de unt, făină și următoarele 4 ingrediente.
Întindeți amestecul de muștar uniform deasupra și părțile laterale ale fripturii. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a fripturii, dacă doriți.
Puneți friptura într-un cuptor de 450. Reduceți căldura la 350 și coaceți 1 oră și 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Combinați sosul de afine și următoarele 4 ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Se dizolvă amidonul de porumb în apă; se amestecă în amestecul de afine. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul.
Scoateți friptura din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Scoateți șirul din friptură; tăiați în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inch.
Se servește cu amestec de afine.