Friptura de porc cu chutney de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 10. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 303 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cuișoare măcinate, oțet de cidru, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc cu ierburi și chutney de afine, Pui Fript Cu Usturoi De Rozmarin Cu Chutney De Afine Pecan, și Friptură De Porc Chutney Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați friptura; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
3
Scoateți friptura din tigaie și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați friptura într-un raft într-o tigaie ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Combinați restul de 2 linguri de unt, făină și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Întindeți amestecul de muștar uniform deasupra și părțile laterale ale fripturii. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a fripturii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
7
Puneți friptura într-un cuptor de 450. Reduceți căldura la 350 și coaceți 1 oră și 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
8
Combinați sosul de afine și următoarele 4 ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Se dizolvă amidonul de porumb în apă; se amestecă în amestecul de afine. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine
Amidon De Porumb
Afine
Apă
9
Scoateți friptura din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Scoateți șirul din friptură; tăiați în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inch.