Rabe De Broccoli Sotate
Sauteed Broccoli Rabe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 6 și costă $1.89 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 178 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați stafide, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Rabe De Broccoli Sotate, Rabe De Broccoli Sotate, și Rabe De Broccoli Sotate.
Instrucțiuni
Lucrând în loturi, gătiți rabe de broccoli într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, aproximativ 2 până la 3 minute pe buchet.
Transferați rabe de broccoli într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci. Rezervați aproximativ 1/4 cană din lichidul de gătit.
Scurgeți Raba de broccoli răcită și dați deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și sotati până când usturoiul este auriu, aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați rabe de broccoli și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați apa de gătit rezervată, stafidele și gătiți până când Raba de broccoli este încălzită și tulpinile sunt fragede, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare, după gust. Aruncați amestecul cu nuci de pin prăjite, serviți imediat.