Friptură de porc cu boia afumată cu sos de grătar Stout lipicios

Friptură de porc cu boia afumată cu sos de grătar Stout lipicios
Afumat friptură de porc boia de ardei cu sos de gratar Stout lipicios ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.68 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar lipicios, sare kosher, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Grătar Stout Lipicios, Carne de porc prăjită la grătar cu sos dulce și acru Fructat, și Grill-Ul: Sos De Gratar Robust pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente și 2 lingurițe. cimbru. Tăiați friptura de porc. Frecați amestecul de ardei peste carnea de porc. Legați friptura cu șnur de bucătărie la intervale de 1 1/2 inch și puneți-o într - un vas de copt de 13 x 9 inch. Chill, neacoperit, 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la 350 până la 400 de căldură (medie-mare); lăsați cealaltă parte neluminată.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați carnea de porc peste partea luminată și grătarul, acoperit cu capac, 8 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați carnea de porc pe partea neluminată și grătarul, acoperit cu capac, 35 până la 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Lăsați să stea 10 minute.
6
Ungeți cu sos de grătar lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
StoutStout
7
Se presară cu restul de 2 lingurițe. cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Împerechează cu: Charles Smith vinuri Kungfu Girl Riesling (alb) sau Edmeades Mendocino County Zinfandel (roșu) sau o 'Dempsey' s Big Red Ale beer (preparată în Atlanta, GA).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZinfandelZinfandel
RieslingRiesling
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
AleAle

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și roscifixt. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Zinfandel îmbină fructele din județele San Joaquin, Sonoma și Lake pentru a accentua tot ce are de oferit fiecare dintre aceste județe fenomenale producătoare de Zinfandel. Zinfandel 2014 se deschide cu arome bogate și complexe de gem de zmeură coaptă, piper crăpat și stejar prăjit. La gust, vinul oferă arome intense, jammy de cireș negru, boysenberry, condiment maro și cola încadrate de o structură luxuriantă și un finisaj lung, cu mai multe straturi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista