Friptură de porc cu boia afumată cu sos de grătar Stout lipicios
Afumat friptură de porc boia de ardei cu sos de gratar Stout lipicios ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.68 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar lipicios, sare kosher, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Grătar Stout Lipicios, Carne de porc prăjită la grătar cu sos dulce și acru Fructat, și Grill-Ul: Sos De Gratar Robust pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente și 2 lingurițe. cimbru. Tăiați friptura de porc. Frecați amestecul de ardei peste carnea de porc. Legați friptura cu șnur de bucătărie la intervale de 1 1/2 inch și puneți-o într - un vas de copt de 13 x 9 inch. Chill, neacoperit, 24 de ore.
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la 350 până la 400 de căldură (medie-mare); lăsați cealaltă parte neluminată.
Așezați carnea de porc peste partea luminată și grătarul, acoperit cu capac, 8 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați carnea de porc pe partea neluminată și grătarul, acoperit cu capac, 35 până la 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Lăsați să stea 10 minute.
Ungeți cu sos de grătar lipicios.
Se presară cu restul de 2 lingurițe. cimbru.
Se servește cu sosul rămas.
Împerechează cu: Charles Smith vinuri Kungfu Girl Riesling (alb) sau Edmeades Mendocino County Zinfandel (roșu) sau o 'Dempsey' s Big Red Ale beer (preparată în Atlanta, GA).