Friptură De Pește-Spadă Cu Ghimbir, Lămâie Și Usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de pește-spadă cu ghimbir, lămâie și usturoi. Această rețetă servește 1 și costă 16,4 USD pe porție. O porție conține 1279 calorii, 136g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de fripturi de pește-spadă, cm gingerroot, ceapă de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Friptură de pește-spadă cu ghimbir, lămâie și usturoi., Spadini de pește-spadă cu firimituri de lămâie-usturoi, și Friptură de flanc cu usturoi și ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți ghimbirul și usturoiul într-un castron mic și amestecați împreună pentru a forma o pastă.
Adăugați sucul de lămâie, ceapa de primăvară, chili și ulei, apoi amestecați din nou.
Adăugați fripturi de pește-spadă și acoperiți bine cu amestecul. Se lasă la marinat 15 minute.Preîncălziți grătarul la mare.
Scoateți peștele din marinată și puneți-l pe grătar. Grătar timp de 5-6 minute, întorcându-se o dată.
Stropiți cu marinada rămasă și serviți cu cartofi noi, pene de tei și salată mixtă.