Friptura de oală și sosul ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,88 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 646 calorii, 51G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, bouillon instant cu aromă de vită, braț de carne de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.în cuptorul olandez de 5 litri sau tigaia de prăjire, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor Olandez
Cuptor
2
Adăugați friptură de vită; gatiti aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Dacă doriți, scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
3
Presărați piper pe ambele părți ale cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Vită
4
Adăugați 1 din ceapă, 1 din tulpinile de țelină și frunze de dafin la carnea de vită. Se dizolvă bulionul în apă clocotită; rezervați 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelină
Frunze De Dafin
Mazăre Goya®
Ceapă
Apă
Carne De Vită
5
Se toarnă restul de 3/4 cană de bulion în jurul cărnii de vită. Aduceți la fierbere. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Carne De Vită
6
Coaceți la 163°.timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Adăugați legumele rămase; acoperiți și coaceți încă 1 până la 1 1/4 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Pentru a pregăti sosul, așezați carnea de vită și legumele pe un platou cald; acoperiți ușor pentru a vă încălzi. Măsurați picăturile din cuptorul olandez. Dacă doriți, îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
9
Adăugați bulion rezervat de 3/4 cană la picături pentru a face 3 căni; reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
10
În borcan mic cu capac etanș, combinați apă rece și făină; se agită bine. Se amestecă treptat amestecul de făină în picături. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa, amestecand continuu. Dacă doriți, adăugați sare după gust.