Friptură de oală și sos

Friptură de oală și sos
Friptura de oală și sosul ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,88 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 646 calorii, 51G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, bouillon instant cu aromă de vită, braț de carne de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.în cuptorul olandez de 5 litri sau tigaia de prăjire, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
2
Adăugați friptură de vită; gatiti aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Dacă doriți, scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
3
Presărați piper pe ambele părți ale cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
4
Adăugați 1 din ceapă, 1 din tulpinile de țelină și frunze de dafin la carnea de vită. Se dizolvă bulionul în apă clocotită; rezervați 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
Frunze De DafinFrunze De Dafin
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
5
Se toarnă restul de 3/4 cană de bulion în jurul cărnii de vită. Aduceți la fierbere. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Carne De VităCarne De Vită
6
Coaceți la 163°.timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Adăugați legumele rămase; acoperiți și coaceți încă 1 până la 1 1/4 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pentru a pregăti sosul, așezați carnea de vită și legumele pe un platou cald; acoperiți ușor pentru a vă încălzi. Măsurați picăturile din cuptorul olandez. Dacă doriți, îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Adăugați bulion rezervat de 3/4 cană la picături pentru a face 3 căni; reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
10
În borcan mic cu capac etanș, combinați apă rece și făină; se agită bine. Se amestecă treptat amestecul de făină în picături. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa, amestecand continuu. Dacă doriți, adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
SareSare
11
Serviți sosul cu carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista