Friptură De Oală Chineză

Friptură De Oală Chineză
Friptura de oală chineză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 738 calorii, 65g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, semințe de țelină, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Friptură Chineză (Siu Yuk), Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, și Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți friptura de chuck cu sare de usturoi, piper și pudră de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Sare De UsturoiSare De Usturoi
PiperPiper
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
CuptorCuptor
4
Adăugați friptura și maro pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
5
Într-un castron mediu, amestecați împreună 3 căni de apă, sos de soia, oțet, miere, ghimbir și semințe de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
GhimbirGhimbir
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă peste friptură și apoi se acoperă bine friptura cu un capac sau folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când friptura este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Când friptura este gata, scoateți-o din tigaie pe o farfurie de servire. Setați tigaia de picături la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Amestecați amidonul de porumb și 1/4 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă în lichidul fierbinte și se amestecă până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
10
Serviți friptura cu sosul turnat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista