Friptură De Oală Chineză

Friptura de oală chineză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 738 calorii, 65g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, semințe de țelină, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Friptură Chineză (Siu Yuk), Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, și Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Înveliți friptura de chuck cu sare de usturoi, piper și pudră de muștar.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați friptura și maro pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mediu, amestecați împreună 3 căni de apă, sos de soia, oțet, miere, ghimbir și semințe de țelină.
Se toarnă peste friptură și apoi se acoperă bine friptura cu un capac sau folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când friptura este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore.
Când friptura este gata, scoateți-o din tigaie pe o farfurie de servire. Setați tigaia de picături la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Amestecați amidonul de porumb și 1/4 cană de apă rece.
Se toarnă în lichidul fierbinte și se amestecă până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Serviți friptura cu sosul turnat.