Friptură de mușchi cu sos de Sherry-soia

Friptură de mușchi cu sos de Sherry-soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de mușchi cu sos de Sherry-soia. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 178 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, Burgeri de friptură la grătar cu sos de friptură de casă, și Sandvișuri cu friptură cu sos de hrean.

Instrucțiuni

1
Combinați sherry și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați ambele părți ale fripturii cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
3
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mare; adăugați friptură și gătiți 3 minute. Reduceți căldura la mediu-mare; întoarceți friptura și gătiți 3 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți friptura și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
5
Adăugați amestecul de sherry, răzuind fundul și părțile laterale ale tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti la foc mediu 1 minut, amestecand continuu. Feliați friptura și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SosSos
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
evaluare carbo: 3

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista