Friptură De Legume Mixte Balsamice

Friptură De Legume Mixte Balsamice
Friptura de legume mixte balsamice este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 112 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de dovlecei, ardei gras, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Grătar mixt cu legume Balsamic-muștar, Roșii Amestecate Cu Bruschetă Balsamică Și Mărar, și Verde Amestecat Cu Portocale Și Friptură Balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un strat de prosoape de hârtie peste o foaie de copt. Aranjați vinetele în straturi simple și presărați cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Lăsați să stea 30 de minute. Se usucă.
3
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul, sarea rămasă și piperul și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Împărțiți vinetele, dovleceii, ceapa roșie, ardeii și andivele între 2 tigăi mari de copt cu părțile laterale. Aruncați ușor legumele cu 3/4 din uleiul amestecat și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
LegumeLegume
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
ArdeiArdei
OțetOțet
AndiveAndive
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Așezați 1 foaie de copt pe raftul inferior al cuptorului și a doua pe raftul din mijloc. Prăjiți legumele timp de 15 până la 20 de minute, întorcându-le o dată și rotind tigăile între rafturi după 10 minute. Legumele ar trebui să fie clare până la mușcătură când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Aranjați legumele în ciorchini colorați pe platouri rotunde sau ovale, amestecând diferitele tipuri de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
8
Presărați legumele cu sare și piper și stropiți-le cu restul de ulei de măsline/oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
9
Se servește la temperatura camerei.
10
Reteta adaptata de la invitatie la Cina de Abigail Kirsch, nr.1998, Doubleday.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KirschKirsch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista