Friptură De Legume Dijon
Friptura de legume Dijon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, roșii cherry, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rib friptură Dijon en Croute, Friptură De Miel Dijon, și Friptură De Porc Cu Mere-Dijon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Întindeți firimiturile pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 5 minute sau până devin aurii.
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Combinați 4 lingurițe de ulei, muștar, sare, piper și coajă într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Combinați cartofii, ceapa și restul de 1 1/2 lingurițe de ulei într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi.
Așezați amestecul de cartofi pe o tigaie căptușită cu folie, acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Adăugați roșiile și măslinele în tigaie.
Coaceți încă 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Adăugați amestecul de cartofi la amestecul de muștar; aruncați ușor pentru a acoperi.