Friptură de fustă Sumac cu reducere de rodie

Sumac Fusta friptură cu reducere de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 347 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați friptura de fustă, sumac, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rodie Glazurate Fusta Friptură Fajitas, Tacos de friptură cu fustă glazurată cu rodie cu varză roșie murată și Guacamole picant, și Fripturi de conopidă praf de Sumac cu rodie.
Instrucțiuni
Aduceți sucul de rodie, zahărul și 1/4 linguriță de sare la fierbere într - o cratiță de 1 1/2 până la 2 litri la foc moderat, apoi fierbeți până se reduce la aproximativ 1/3 cană, 20 până la 30 de minute.
Între timp, amestecați împreună sumac, piper și restul de 3/4 linguriță sare.
Tăiați friptura în bucăți pentru a se potrivi într-o tigaie mare de mică adâncime și uscați-o.
Transferați friptura în tava de copt și presărați uniform cu amestec de sumac, apoi lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Fripturi la grătar la 3 până la 4 inci de căldură, răsturnându-se o dată, 2 până la 3 minute în total pentru bucăți mai subțiri, 3 până la 4 minute pentru bucăți mai groase pentru mediu-rare.
Transferați fripturile cu orice suc de tigaie pe o farfurie mare și lăsați să stea, acoperit lejer cu folie, 10 minute.
În timp ce friptura stă, încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți șalota, amestecând ocazional, până devine aurie, 3 până la 5 minute.
Adăugați Port și fierbeți până se reduce la o glazură, 2 până la 3 minute.
Adăugați sucuri de carne acumulate pe farfurie și aduceți la foc mic.
Bateți reducerea rodiei și sucul de lămâie.
Se ia de pe foc și se amestecă în restul de 2 linguri de unt până se încorporează.
Ținând cuțitul la un unghi de 45 de grade, tăiați subțire friptura în diagonală și serviți cu sos.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.