Friptură de flanc prăjită cu ulei de măsline-Herb Rub
![Friptură de flanc prăjită cu ulei de măsline-Herb Rub](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/229907.webp?v=1708597674)
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, friptură flanc prăjită cu ulei de măsline-Herb freca ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. O porție conține 178 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți piper, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Rețete similare sunt Friptură De Flanc Umplută Cu Măsline, Friptură De Flanc Chipotle-Herb, și Friptură De Flanc De Ierburi De Sud-Vest.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Presărați sare și piper peste friptură.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați vin și bulion; gatiti 1 minut.
Răspândiți amestecul de plante peste friptură; puneți tigaia în cuptor.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Se servește cu sos de tigaie.
Garnisiți cu crenguțe proaspete de cimbru, dacă doriți.
Pentru a servi două, folosiți două fripturi de vită (patru uncii) în loc de friptură de flanc, reduceți ierburile la 1/2 linguriță fiecare și omiteți bulionul. Terminați filetul în cuptor timp de două minute în loc de
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.