Friptură de flanc prăjită cu ulei de măsline-Herb Rub

Friptură de flanc prăjită cu ulei de măsline-Herb Rub
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, friptură flanc prăjită cu ulei de măsline-Herb freca ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. O porție conține 178 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți piper, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Rețete similare sunt Friptură De Flanc Umplută Cu Măsline, Friptură De Flanc Chipotle-Herb, și Friptură De Flanc De Ierburi De Sud-Vest.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați sare și piper peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
4
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vin și bulion; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
7
Răspândiți amestecul de plante peste friptură; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
10
Se servește cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Garnisiți cu crenguțe proaspete de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
12
Pentru a servi două, folosiți două fripturi de vită (patru uncii) în loc de friptură de flanc, reduceți ierburile la 1/2 linguriță fiecare și omiteți bulionul. Terminați filetul în cuptor timp de două minute în loc de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De MușchiFriptură De Mușchi
Friptură De FlancFriptură De Flanc
BulionBulion
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista