Friptură de flanc marinată cu melasă cu ardei roșii prăjiți
Friptura de flanc marinată cu melasă cu ardei roșii prăjiți este un fel principal care servește 6. O porție conține 510 calorii , 37 g de proteine și 34 g de grăsime . Pentru 3,88 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. 612 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați brânză cremă condimentată cu ierburi, usturoi, cola și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este perfect pentru ziua indragostitilor . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 23 de minute . Cu un scor de 88% , acest fel de mâncare este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișul Teriyaki cu friptură de flanc cu varză Napa, ardei gras roșii și morcovi , Friptura de flanc cu sos de ciuperci și Friptură de flanc asiatic .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-un castron mic amestecați uleiul, cola, melasa, sosul de soia, fulgii de ardei roșu, usturoiul, piperul negru și sucul de lămâie.
Puneți friptura într-un castron mare și puțin adânc și turnați marinata. Mutați friptura pentru a vă asigura că marinada acoperă carnea. Se lasă la marinat 2 ore sau până la 4 ore la frigider.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți friptura din marinată și puneți-o pe grătar. Gatiti 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți de pe grătar pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ungeți feliile de pâine cu cremă de brânză. Tăiați friptura împotriva bobului în fâșii foarte subțiri. Acoperiți brânza cu o fâșie de carne și o fâșie de ardei roșu.
Se ornează cu coriandru tocat și se servește.