Friptură de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb
Friptura de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 538 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel tăiate, sos de soia, cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Friptură de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb, BBQ flanc Streak cu legume prăjite și porumb, și Chili frecat friptură flanc cu Salsa de porumb prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Trageți cojile înapoi din fiecare spic de porumb, având grijă să lăsați cojile atașate la capătul inferior al fiecărei urechi.
Scoateți mătasea din porumb; aruncați. Re-înfășurați spicele de porumb cu cojile.
Adăugați la tigaie mare de apă rece, asigurându-vă că porumbul este complet acoperit cu apă.
Lăsați să stea 10 min. Între timp, amestecați sosul și sosul de soia.
Se Toarnă 2 Linguri. din amestecul de pansament peste friptură într-un vas superficial; întoarceți friptura.
Între timp, puneți cartofii într-un vas mare cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 10 min.
Adăugați sparanghel; Se amestecă ușor.
Adăugați amestecul de pansament rămas și rozmarinul; aruncați pentru a acoperi uniform. Introduceți găuri mici în partea inferioară a tăvii de folie de aluminiu de unică folosință.
Adăugați amestecul de cartofi.
Se pune pe grătar de grătar; înconjoară cu friptură și porumb.
Grătar 15 min. sau până când friptura este gătită până la coacere medie (160F) și legumele sunt fragede, transformând friptura și porumbul după 8 min. și amestecând frecvent amestecul de cartofi. (Cojile de porumb vor fi înnegrite.)
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.