Friptură de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb

Friptură de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb
Friptura de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 538 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel tăiate, sos de soia, cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Friptură de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb, BBQ flanc Streak cu legume prăjite și porumb, și Chili frecat friptură flanc cu Salsa de porumb prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Trageți cojile înapoi din fiecare spic de porumb, având grijă să lăsați cojile atașate la capătul inferior al fiecărei urechi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
3
Scoateți mătasea din porumb; aruncați. Re-înfășurați spicele de porumb cu cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Adăugați la tigaie mare de apă rece, asigurându-vă că porumbul este complet acoperit cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați să stea 10 min. Între timp, amestecați sosul și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6
Se Toarnă 2 Linguri. din amestecul de pansament peste friptură într-un vas superficial; întoarceți friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
7
Lăsați să stea 10 min.
8
Între timp, puneți cartofii într-un vas mare cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Adăugați sparanghel; Se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
10
Adăugați amestecul de pansament rămas și rozmarinul; aruncați pentru a acoperi uniform. Introduceți găuri mici în partea inferioară a tăvii de folie de aluminiu de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
12
Se pune pe grătar de grătar; înconjoară cu friptură și porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Grătar 15 min. sau până când friptura este gătită până la coacere medie (160F) și legumele sunt fragede, transformând friptura și porumbul după 8 min. și amestecând frecvent amestecul de cartofi. (Cojile de porumb vor fi înnegrite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista