Friptură de flanc fript cu Salsa Verde

Friptura de flanc fript cu Salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,63 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți muștar dijon, capere, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de flanc cu Salsa Verde, Friptură de flanc cu Salsa Verde, și Friptură de flanc cu salsa verde de coriandru.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salsa, așezați coriandru și următoarele 8 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până la netezire, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Puneți sosul într-un castron; acoperiți și puneți deoparte.
Pentru a pregăti friptura, presărați fiecare parte a fripturii uniform cu sare și piper.
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; fierbeți 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri; serviți cu salsa.