Friptură De Flanc De Usturoi

Friptură De Flanc De Usturoi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Friptura de flanc de usturoi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, căței de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Încercați Friptură De Flanc La Grătar Cu Usturoi, Friptură de flanc cu usturoi și ghimbir, și Friptură De Flanc Cu Mămăligă De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul uniform peste friptura de flanc; așezați friptura într-un vas puțin adânc. Acoperiți și răciți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
FripturăFriptură
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
8 până la 10 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
5
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista