Friptură de fier plat cu reducere de balsamic

Friptură de fier plat cu reducere de balsamic
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, friptura de fier plat cu reducere de balsamic ar putea fi o rețetă super fără gluten, primară și cetogenă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,76 USD per porție. Acest fel principal are 525 de calorii, 44 g de proteine și 33 g de grăsime per porție. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați pătrunjel, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 88%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ friptură de fier cu ierburi balsamice, friptură de fier cu ierburi balsamice și friptură de fier plat cu radicchio prăjit cu balsamic.

Instrucțiuni

1
Ungeți friptura cu ulei de măsline, apoi presați boabele de piper măcinate și asezonați cu sare; pus deoparte. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați fierul de călcat și gătiți până la gradul de fierbere dorit, aproximativ 4 minute pe parte pentru mediu-rar.
3
Odată ce friptura s-a terminat de gătit, se scoate pe o farfurie și se păstrează la cald. Amestecați usturoiul tocat în tigaie și gătiți la foc mediu până când usturoiul începe să se rumenească pe margini, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toarnă oțetul balsamic, se mărește focul la mediu-mare și se fierbe până când oțetul scade la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
5
Tăiați subțire friptura de fier plat peste bob și aranjați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Fier PlatFriptură De Fier Plat
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
6
Se toarnă deasupra balsamicul redus și se presară pătrunjel tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptura Flat Iron. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista