Friptură de curcan cu umplutură de cârnați
Friptura de curcan cu umplutură de cârnați este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 20 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 362 calorii. Un amestec de cârnați de porc pentru micul dejun, amestec de umplutură pentru aragaz, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 349 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Friptură de curcan cu cârnați-umplutură de varză, și Friptură de curcan cu umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Cârnați maro în tigaie; scurgeți, rezervând 1/2 cană picături.
Adăugați picături într-un castron mare; se amestecă în apă fierbinte.
Adăugați amestecuri de umplutură și cârnați; amestecați doar până când amestecurile de umplutură sunt umezite.
Umpleți ușor cavitățile gâtului și corpului cu umplutură. Truss curcan; loc, partea de sân în sus, pe raft în tigaie pulverizat cu spray de gătit. Puneți orice umplutură rămasă în vas de copt separat pulverizat cu spray de gătit; capac. Refrigerați umplutura până când este gata de coacere.
Coaceți curcanul 3 până la 3-1 / 4 ore sau până când temperatura internă a coapsei este de 82°, iar sânul și centrul umpluturii sunt de165, adăugând vasul cu umplutura rămasă în cuptor pentru ultimele 30 de minute.