Friptură de curcan cu umplutură de cârnați

Friptură de curcan cu umplutură de cârnați
Friptura de curcan cu umplutură de cârnați este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 20 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 362 calorii. Un amestec de cârnați de porc pentru micul dejun, amestec de umplutură pentru aragaz, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 349 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Friptură de curcan cu cârnați-umplutură de varză, și Friptură de curcan cu umplutură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Cârnați maro în tigaie; scurgeți, rezervând 1/2 cană picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați picături într-un castron mare; se amestecă în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați amestecuri de umplutură și cârnați; amestecați doar până când amestecurile de umplutură sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Umpleți ușor cavitățile gâtului și corpului cu umplutură. Truss curcan; loc, partea de sân în sus, pe raft în tigaie pulverizat cu spray de gătit. Puneți orice umplutură rămasă în vas de copt separat pulverizat cu spray de gătit; capac. Refrigerați umplutura până când este gata de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți curcanul 3 până la 3-1 / 4 ore sau până când temperatura internă a coapsei este de 82°, iar sânul și centrul umpluturii sunt de165, adăugând vasul cu umplutura rămasă în cuptor pentru ultimele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții20
Scor De Sănătate15
Revista