Friptură de curcan cu sos clasic de tigaie

Friptură de curcan cu sos clasic de tigaie
Friptura de curcan cu sos clasic de tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 464 calorii, 70g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, curcan, sos clasic pentru tigaie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Curcan clasic prăjit cu sos de măruntaie, Curcan clasic prăjit și sos de măruntaie, și Curcan prăjit clasic cu umplutură cu ierburi și sos de modă veche.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan și rezervați-le pentru sosul clasic de tigaie. Clătiți curcanul cu apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați muștarul, salvia, piperul negru și usturoiul. Frecați amestecul de muștar sub pielea slăbită. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Se toarnă bulion peste curcan. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Puneți curcanul într-un cuptor 450; reduceți imediat temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți curcanul din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți timp de 2 ore sau până când termometrul înregistrează 180, ungând frecvent curcanul cu sucuri de tigaie. Rezervați 3 linguri de picături pentru sosul clasic de tigaie; lăsați curcanul să stea 25 de minute. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Se servește cu sos clasic de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate33
Revista