Friptură de coroană cu umplutură de prune-mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați friptura de coroană cu umplutură de prune-mere. Această rețetă face 14 porții cu 177 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Un amestec de suc de mere, coajă de lămâie, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Crown friptură de porc cu umplutură de mere, Friptură de porc coroană cu umplutură de mere-afine, și Crown friptură de porc cu umplutură de mere-afine.
Instrucțiuni
Așezați friptura, Coasta se termină, într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Combinați făina, sarea și piperul; frecați peste friptură. Acoperiți capetele coastei cu folie.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 1 oră.
Între timp, puneți prunele într-un castron mare. Se acoperă cu apă clocotită; se lasă să stea 5 minute.
Scurgere. Se amestecă cuburile de pâine, mărul, stafidele, sucul de mere, untul, zahărul brun, coaja de lămâie, ardeiul și scorțișoara.
Îndepărtați cu grijă umplutura în centrul fripturii.
Coaceți cu 45 până la 74 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 CP.
Transferați într-un platou de servire cald.
Lăsați friptura să stea 10-15 minute.
Tăiați între coaste pentru a servi.