Friptură de coaste în picioare cu sos de tigaie

Friptură de coaste în picioare cu sos de tigaie
Foarte simplu de manevrat coaste în picioare friptură cu sos de tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 882 calorii, 40g de proteine, și 78g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 6.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, piper, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Coaste În Picioare Cu Sos De Coniac, Friptură De Coaste În Picioare Cu Sos Bordelaise, și Friptură de coaste în picioare cu Porcini și sos de slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru friptură: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Frecați friptura peste tot cu condimentul casei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Așezați friptura pe un suport într-o tigaie cu partea coastei în jos și partea grasă în sus. Prăjiți timp de 1 oră. Opriți cuptorul. Lăsați friptura în cuptor, dar nu deschideți ușa cuptorului timp de încă 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Treizeci până la patruzeci și cinci de minute înainte de servire, întoarceți cuptorul la 375 de grade F pentru a reîncălzi friptura. Nu scoateți friptura și nu deschideți din nou ușa cuptorului din momentul în care friptura este introdusă până când este gata de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru sosul de tigaie: în timp ce friptura se odihnește, pregătiți sosul de tigaie. Îndepărtați grăsimea din picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Așezați tigaia de prăjire la foc mediu și adăugați stocul și cimbrul. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Bateți sosul de friptură și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9
Serviți cald alături de friptura de coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
10
Se amestecă sarea, praful de usturoi și piperul negru împreună. A se păstra într-un recipient etanș până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista