Friptură de coaste de vită și budincă Yorkshire de la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați friptura de coaste de vită și budinca Yorkshire de la grătar. O porție conține 1006 calorii, 41G de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 5,84 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de piper, friptură de coaste de vită tăiată în centru, ulei de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de vită și budincă Yorkshire, Friptură de coastă de vită cu budincă Yorkshire, și Friptură prim coaste de carne de vită cu budinca Yorkshire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de vită și uscați-o. Se acoperă peste tot cu ulei de usturoi.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă (vezi mai jos). Când grătarul este mediu-fierbinte (vă puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde), setați o tigaie pătrată din folie de 8 inci în centrul grătarului de foc sau direct pe sursa de căldură din grătarul cu gaz (Vezi notele de mai sus); setați grătarul pe loc. Puneți friptura, oasele în jos, pe grătar peste tigaia de picurare. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune. Gatiti 45 de minute.
Între timp, într-un blender, rotiți laptele, făina, ouăle și 3/4 linguriță de sare până când aluatul este neted.
Transferați friptura într-un platou. Protejându-vă mâinile, ridicați grătarul și îndepărtați tava de picurare.
Se toarnă picături printr-o strecurătoare fină într-un castron.
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, întoarceți 1 lingură de picături în tigaie; aruncați restul. Întoarceți tigaia la firegrate și turnați aluatul în tigaie. Înlocuiți grătarul, puneți friptura înapoi peste tigaie, acoperiți grătarul și gătiți până la mediu-rar (135 în centrul celei mai groase părți), cu 30 până la 50 de minute mai mult sau până când este gata după gust, gătiți budinca până se rumeneste bine, 40 până la 50 de minute.
Dacă folosiți un grătar pe gaz, întoarceți 3 linguri de picături (adăugând unt topit, dacă este necesar, pentru a face această cantitate) la tigaie și turnați în aluat. Setați rapid o altă tigaie pătrată de 8 inci pe sursa de căldură, înlocuiți grătarul, puneți friptura peste tigaie, acoperiți grătarul și gătiți până la mediu-rar (135 în centrul celei mai groase părți), cu 30 până la 50 de minute mai mult sau până când ați terminat gust. Între timp, coaceți budinca într-un cuptor 375 până se rumenesc bine, 30 până la 40 de minute.
Transferați friptura într-un platou; lăsați să stea într-un loc cald pentru ca sucurile să se așeze, cel puțin 10 minute. Dacă budinca este gata înainte ca friptura să fie gata de sculptat, închideți orificiile de grătar cu cărbune și lăsați budinca în grătar pentru a se încălzi sau opriți căldura cuptorului și păstrați budinca caldă în cuptor.
Scoateți budinca în porții mari din tigaie și așezați-o în jurul fripturii.
Se ornează cu năsturel. Tăiați friptura și serviți cu budincă. Condimentează după gust cu sare și piper.
Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul unui grătar cu capac. Când brichetele sunt fierbinți, după 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe părțile opuse ale grătarului de foc.
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni acum și la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți. Puneți o tavă de picurare pe grătarul de foc dintre cărbuni. Setați grătarul în poziție.
Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la mare, închideți capacul și încălziți timp de 10 minute. Apoi reglați arzătoarele pentru gătit indirect (încălziți pe părțile opuse ale grătarului, nu în jos în centru sub alimente) și mențineți-le la înălțime, cu excepția cazului în care rețeta specifică altfel.