Friptură de coaste de porc cu umplutură de afine-caise
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 273 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, migdale, friptură de porc tăiată în centru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de porc cu umplutură de caise-orez, Friptură de porc cu caise și ceapă eșalotă umplutura, și Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește coniacul și apa într-o cratiță mică, se adaugă afinele și caisele și se lasă deoparte până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Într-un mic robot de bucătărie, pulsați fructele și orice lichid neabsorbit cu migdale, ceapă, unt, semințe de fenicul, 1/2 linguriță sare și piper, după gust, până când fructele și nucile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, Optional
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Coniac
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Cu un cuțit dezosat sau alt cuțit lung și subțire, faceți o tăietură de 3 centimetri în centrul unui capăt al fripturii. Împingeți ușor și lucrați lama și treceți direct prin friptură până la celălalt capăt. (Dacă cuțitul dvs. nu este suficient de lung, faceți o tăietură la fiecare capăt și mergeți spre centru, asigurându-vă că tăieturile se întâlnesc.) Introduceți capătul îngust al unei linguri de lemn în deschidere pentru a-l lărgi puțin până la capăt. Împingeți umplutura în coapse, lucrând mai întâi de la capătul 1 și apoi celălalt, umplând spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Se usucă coapsa și se condimentează peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați friptura, ținând oasele în sus, astfel încât fundul să se rumenească bine, apoi întoarceți friptura pentru a rumeni partea cărnoasă, aproximativ 6 minute în total.
7
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc cu fața în jos timp de 30 de minute. Întoarceți friptura astfel încât să stea pe oase și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 155 de grade F, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Transferați friptura pe o placă de sculptură, cortați ușor cu folie și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Bateti crema fraiche sau smantana cu mustarul intr-un bol mic si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Feliați friptura între oase pentru a face cotlete individuale, aranjați-le pe un platou și serviți, trecând sosul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Know-How: prăjirea cărnii pe os menține carnea umedă și îi îmbunătățește aroma. Pan-mistuitoare înainte de prăjire este modul de a obține o crustă lustruită mare pe carne slaba, care altfel s-ar usca dacă lăsat să maro numai în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită