Friptură de coaste de porc cu umplutură de afine-caise
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 273 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, migdale, friptură de porc tăiată în centru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de porc cu umplutură de caise-orez, Friptură de porc cu caise și ceapă eșalotă umplutura, și Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește coniacul și apa într-o cratiță mică, se adaugă afinele și caisele și se lasă deoparte până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Într-un mic robot de bucătărie, pulsați fructele și orice lichid neabsorbit cu migdale, ceapă, unt, semințe de fenicul, 1/2 linguriță sare și piper, după gust, până când fructele și nucile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Brânză Tallegio, Tocată
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Coniac
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Piersică Sau Nectarină, Feliată
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Orz Alb Perlat
2
Cu un cuțit dezosat sau alt cuțit lung și subțire, faceți o tăietură de 3 centimetri în centrul unui capăt al fripturii. Împingeți ușor și lucrați lama și treceți direct prin friptură până la celălalt capăt. (Dacă cuțitul dvs. nu este suficient de lung, faceți o tăietură la fiecare capăt și mergeți spre centru, asigurându-vă că tăieturile se întâlnesc.) Introduceți capătul îngust al unei linguri de lemn în deschidere pentru a-l lărgi puțin până la capăt. Împingeți umplutura în coapse, lucrând mai întâi de la capătul 1 și apoi celălalt, umplând spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se usucă coapsa și se condimentează peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați friptura, ținând oasele în sus, astfel încât fundul să se rumenească bine, apoi întoarceți friptura pentru a rumeni partea cărnoasă, aproximativ 6 minute în total.
7
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc cu fața în jos timp de 30 de minute. Întoarceți friptura astfel încât să stea pe oase și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 155 de grade F, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferați friptura pe o placă de sculptură, cortați ușor cu folie și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Bateti crema fraiche sau smantana cu mustarul intr-un bol mic si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Feliați friptura între oase pentru a face cotlete individuale, aranjați-le pe un platou și serviți, trecând sosul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Know-How: prăjirea cărnii pe os menține carnea umedă și îi îmbunătățește aroma. Pan-mistuitoare înainte de prăjire este modul de a obține o crustă lustruită mare pe carne slaba, care altfel s-ar usca dacă lăsat să maro numai în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)