Friptură cu umeraș cu salată caldă de Bulgur

Hanger Steak cu salată caldă Bulgur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1005 calorii. Pentru $6.44 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, morcovi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură cu umeraș cu salată caldă de Bulgur, Salata de friptură cu umeraș a lui Zak Pelaccio, și Sos ușor de friptură cu friptură cu cuier ars.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mic, zdrobiți usturoiul, chimenul, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper cu 2 linguri de ulei; frecați toată friptura. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Între timp, într-un vas mediu de copt, amestecați bulgurul și scorțișoara. Se amestecă 2 linguri de ulei și apa clocotită și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 20 de minute, până când apa este complet absorbită. Pufați bulgurul cu o furculiță, apoi acoperiți și păstrați la cald.
Într-o cratiță mare, topiți untul în 1 lingură de ulei.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până abia se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați morcovii și Napul, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 2 minute, până se înmoaie.
Adăugați stocul și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc mic până când legumele sunt fragede, 10 minute. Amestecați legumele și lichidul în bulgur cu sucul de lămâie, pătrunjelul, menta și 2 linguri de ulei.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți restul de 1 lingură de ulei și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați friptura și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc, 8 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți-o timp de 25 de minute, rotind o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 13
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați subțire friptura și serviți cu bulgurul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
![Darioush Signature Merlot]()
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc