Friptură asiatică arsă și ciuperci pe verdeață mixtă cu pansament de ghimbir

Friptura asiatică arsă și ciupercile pe verdeață mixtă cu pansament de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 451 calorii, 38g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $5.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, ciuperci crimini, fripturi cu ochi de coastă și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Somon ars peste verdeață mixtă, Tunan ars pe verdeață mixtă cu vinaigretă de coriandru-var, și Tunan ahi ars și salată de verdeață mixtă cu vinaigretă de Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de soia, oțetul de orez, 1 1/2 linguriță de ulei vegetal, ghimbir tocat, sos de chili-usturoi și 1/8 linguriță de ulei de susan într-un castron mic.
Adăugați coriandru și amestecați pentru a amesteca.Puneți pansamentul deoparte.
Frecați 1/4 linguriță de ulei de susan peste fiecareparte a fiecărei fripturi cu ochi de coastă.
Presărați fripturicu sare, piper și semințe de Sesam prăjite; apăsați ferm pentru a adera.
Încălzește2 lingurițe de ulei vegetal în nonstickskillet mare la foc mediu-mare.
Adaugăciuperci;saut până la rumenit, aproximativ 8 minute. Se condimentează după gust cu sare șipiper.
Transferați ciupercile saut saut până laplat.
Adăugați 1 linguriță de ulei vegetal și 1 linguriță de ulei de susan în tigaie; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați fripturi; gătiți la coacerea dorită, 3 până la 4 minute pe parte pentru mediu-rar.
Transferați fripturile în tăierebord. Feliați fripturi. Aruncați verdele amestecat cu pansament într-un castron mare; împărțiți verdele între farfurii. Se acoperă cu felii de friptură șiciuperci și serviți.
Per porție: 508 calorii, 33 g grăsimi, 3 g fibre
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.