Fripturi piperate cu Salsa

Fripturi piperate cu Salsa
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și Fel principal primar? Fripturile piperate cu Salsa ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 403 calorii, 40g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, pudră de chili, piper și roșii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este minunat. Încearcă Fripturi De Halibut Piperate, Fripturi De Ribeye Piperate, și Fripturi T-Bone Piperate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă 1/2 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați fripturi. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Combinați ingredientele salsa; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Scurgeți și aruncați marinada din fripturi. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 7-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP), ungând cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Revista