Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu Caper și salsa de pesmet
Nevoie de o curs principal fără lactate? Fripturile la grătar cu coaste cu Caper și salsa de pesmet ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $7.13 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1075 calorii, 59G de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de ulei vegetal, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fripturi de conopidă și pur și simplu cu salsa de nuc-Caper, Fripturi cu ochi de coastă hrănite cu iarbă la grătar cu vinaigretă Balsamic-Caper, și Fripturi de pește-spadă la grătar cu unt de busuioc-Caper.
Instrucțiuni
1
Pe o foaie mare de copt, periați fripturile cu ochi de coastă pe ambele părți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu 1/2 lingură fiecare de sare și piper măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
Ribeye Steak
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Lăsați fripturile să stea la temperatura camerei timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lucrând în loturi, pulsați focaccia într-un robot de bucătărie până când este tocată în firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Focaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați firimiturile într-un castron mare și aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți firimiturile de pâine pe o foaie mare de copt cu margini și coaceți-le aproximativ 30 de minute, rotind și amestecând ocazional, până când firimiturile sunt uscate și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lasă să se răcească.
8
Într-un castron mare, amestecați șalotele cu oțetul și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați caperele și cimbru, apoi amestecați încet restul de 1/2 cană de ulei de măsline până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Adăugați pesmetul, condimentați cu sare și piper și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
11
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie din fontă. Periați ușor grătarul sau grătarul cu ulei vegetal. Grătați fripturile la foc mediu-fierbinte până se rumenesc profund pe ambele părți, aproximativ 6 minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
12
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați gros fripturile peste Bob și aranjați pe un platou. Puneți jumătate din salsa de pesmet peste carne și treceți restul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1-1/2 Căni De Bere
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Dientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.