Fripturi De Somon Tarhon
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 48 de cenți pe porție. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, fripturi de somon, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fripturi De Somon Fript Cu Roșii, Ceapă Și Tarhon, fripturi mari și sexy cu ciuperci de tarhon, și Fripturi din muschi de porc cu sos de tarhon de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fripturile de somon într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Stropiți cu unt și suc de lămâie.
Se presară cu tarhon, pătrunjel, sare și piper.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20-25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.