Friptura de flanc se prăjește cu sparanghel și ardei roșu

Friptura de flanc se prăjește cu sparanghel și ardei roșu
Flank Steak Stir-fry cu sparanghel și ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 277 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. 216 de persoane au fost impresionate de această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ulei de chili, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Friptură de flanc cu Snap-Pean și sparanghel, Friptură De Susan Se Amestecă, și Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateUșor
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista