Fript Somon cu piper-Lime freca
Dacă aveți în jur 20 minute pentru a petrece în bucătărie, somon fript cu piper-Lime freca ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. O porție conține 244 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită cățel de usturoi, file de somon, coajă de tei și piper crăpat. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon Fript Marinat Cu Var, Somon fript cu piper negru și freca de var, și Simon spune: somon fript cu Cașmon-Salsa De Tei.
Instrucțiuni
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Combinați ingredientele rămase, cu excepția penelor de var; se presară peste pește. Se fierbe 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Combinați 1 1/4 căni de bulion de pui fără grăsimi, mai puțin sodiu și 3/4 cană de quinoa nefiertă într-o cratiță medie; aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți și fierbeți 12 minute sau până când lichidul este aproape absorbit. Se amestecă 1 1/2 căni de dovlecel tocat și 1/2 cană de ardei gras roșu tocat. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 linguri de arpagic proaspăt tocat, 2 lingurițe de ulei de măsline extravirgin, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau