Frigarui Vietnamez Cu Salată Picantă De Morcovi

Frigarui Vietnamez Cu Salată Picantă De Morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui vietnamezi cu salată picantă de morcovi. Această rețetă servește 4. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Dacă aveți la îndemână filet de vită, suc de la 6 la 7 tei, mazăre cu zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de morcovi vietnamezi, Salată De Morcovi În Stil Vietnamez, și Frigarui De Friptură.

Instrucțiuni

1
Combinați 4 linguri suc de lămâie, sos ponzu, 2 linguri sos de pește, ulei de măsline, zahăr brun, 1/2 linguriță sare și piper roșu zdrobit într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Sos PonzuSos Ponzu
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Adăugați filet și aruncați cu 3/4 de marinată pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Friptură De PorcFriptură De Porc
3
Se pune la frigider și se marinează cel puțin patru ore sau peste noapte.
4
Cu aproximativ o oră înainte de a fi gata de mâncare, înmuiați 12 frigarui mari de bambus în apă (cu excepția cazului în care folosiți frigarui metalice).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Bateți zahărul granulat, oțetul de vin de orez, restul de 3 linguri suc de lămâie, restul de 2 linguri sos de pește și coriandru într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați morcovi, mazăre și serranos. Condimentează după gust cu sare. Se amestecă pentru a se combina și se pune la frigider pentru a se marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Filetați felii individuale de carne de vită pe frigarui și așezați-le direct peste cărbuni. Acoperiți și gătiți până se carbonizează, aproximativ 2 minute. Întoarceți frigarui, acoperiți și gătiți până când a doua parte este carbonizată, încă două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă să se odihnească 3 minute.
10
Serviți frigarui alături de salată de morcovi, trecând masa de marinată rezervatălateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista