Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui vietnamezi cu salată picantă de morcovi. Această rețetă servește 4. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Dacă aveți la îndemână filet de vită, suc de la 6 la 7 tei, mazăre cu zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de morcovi vietnamezi, Salată De Morcovi În Stil Vietnamez, și Frigarui De Friptură.
Instrucțiuni
1
Combinați 4 linguri suc de lămâie, sos ponzu, 2 linguri sos de pește, ulei de măsline, zahăr brun, 1/2 linguriță sare și piper roșu zdrobit într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Umăr
Sos Ponzu
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați filet și aruncați cu 3/4 de marinată pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Friptură De Porc
3
Se pune la frigider și se marinează cel puțin patru ore sau peste noapte.
4
Cu aproximativ o oră înainte de a fi gata de mâncare, înmuiați 12 frigarui mari de bambus în apă (cu excepția cazului în care folosiți frigarui metalice).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Bateți zahărul granulat, oțetul de vin de orez, restul de 3 linguri suc de lămâie, restul de 2 linguri sos de pește și coriandru într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați morcovi, mazăre și serranos. Condimentează după gust cu sare. Se amestecă pentru a se combina și se pune la frigider pentru a se marina.
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Filetați felii individuale de carne de vită pe frigarui și așezați-le direct peste cărbuni. Acoperiți și gătiți până se carbonizează, aproximativ 2 minute. Întoarceți frigarui, acoperiți și gătiți până când a doua parte este carbonizată, încă două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă să se odihnească 3 minute.
10
Serviți frigarui alături de salată de morcovi, trecând masa de marinată rezervatălateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.