Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui vietnamezi cu salată picantă de morcovi. Această rețetă servește 4. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Dacă aveți la îndemână filet de vită, suc de la 6 la 7 tei, mazăre cu zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de morcovi vietnamezi, Salată De Morcovi În Stil Vietnamez, și Frigarui De Friptură.
Instrucțiuni
1
Combinați 4 linguri suc de lămâie, sos ponzu, 2 linguri sos de pește, ulei de măsline, zahăr brun, 1/2 linguriță sare și piper roșu zdrobit într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sos Ponzu
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați filet și aruncați cu 3/4 de marinată pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Friptură De Porc
3
Se pune la frigider și se marinează cel puțin patru ore sau peste noapte.
4
Cu aproximativ o oră înainte de a fi gata de mâncare, înmuiați 12 frigarui mari de bambus în apă (cu excepția cazului în care folosiți frigarui metalice).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Bateți zahărul granulat, oțetul de vin de orez, restul de 3 linguri suc de lămâie, restul de 2 linguri sos de pește și coriandru într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați morcovi, mazăre și serranos. Condimentează după gust cu sare. Se amestecă pentru a se combina și se pune la frigider pentru a se marina.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Filetați felii individuale de carne de vită pe frigarui și așezați-le direct peste cărbuni. Acoperiți și gătiți până se carbonizează, aproximativ 2 minute. Întoarceți frigarui, acoperiți și gătiți până când a doua parte este carbonizată, încă două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă să se odihnească 3 minute.
10
Serviți frigarui alături de salată de morcovi, trecând masa de marinată rezervatălateral.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.