Frigarui de pui cu Vinaigreta de ierburi proaspete si Feta

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Frigarui de pui cu vinaigretă proaspătă de plante și Feta ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. O porție conține 328 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză feta, dovlecei pattypan pentru copii, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Frigarui de pui cu Vinaigreta de ierburi proaspete si Feta, Frigarui de creveți la grătar cu ierburi cu feta cu lămâie, și Frigarui De Creveți, Pepene Galben Și Ierburi Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Pe patru frigarui metalice lungi de 14 inci, filetați bine puiul, pattypanii, ceapa roșie și tomatillos într-un model alternativ.
Ungeți frigaruile cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Grătați frigăruile la foc mediu-fierbinte, întorcându-se frecvent, până când puiul este doar gătit și legumele sunt ușor carbonizate și abia fragede, aproximativ 12 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați menta, pătrunjelul, usturoiul, oțetul și restul de 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Glisați puiul și legumele de pe frigarui și pe farfurii. Lingurați vinaigreta deasupra, presărați cu feta și serviți.
Note: o porție de 323 de calorii, 7 grăsimi totale gm, 2 grăsimi saturate gm, 12 carbohidrați gm.