Frigarui de pui cu bacon
Frigaruile de pui cu bacon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6. O porție conține 419 calorii , 26 g de proteine și 29 g de grăsimi . Pentru 1,66 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de bacon, piept de pui, sos de salată ranch și sos de ardei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap . Cu un scor de 37% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Frigărui de pui la grătar cu bacon , frigărui de pui la grătar și slănină la grătar și frigărui de pui și slănină cu miere de muștar .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați dressing-ul ranch, sosul de grătar, pudra de chili și sosul de ardei iute; adauga pui. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până când este parțial gătit, dar nu este crocant.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Scurgeți și aruncați marinata.
Pune o fâșie de pui pe fiecare fâșie de bacon; Așezați fiecare pe o frigărui de metal sau lemn înmuiat.
Grătiți frigaruile, acoperite, la foc mediu sau coaceți la 4-6 inchi de foc timp de 10-14 minute sau până când puiul nu mai este roz, întorcându-se ocazional.