Frigarui de pui afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 176 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, ulei de măsline, licitații de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Frigarui de pui afumat, Frigarui de pui afumat cu Chutney de fructe de sâmbure, și Frigarui De Creveți Cu Ardei Fumurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți broilerul și mutați raftul aproape de sursa de căldură. Înmuiați frigarui de lemn în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Combinați uleiul, boiaua, zahărul, sarea și piperul într-un castron. Pui de pui, tangelos și ceapă pe frigarui, alternând bucăți și împachetând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tangelo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați frigarui pe o foaie mare de copt cu margini și periați cu amestec de ulei. Se fierbe, se întoarce o dată sau de două ori și se unge cu picături de tigaie, până când puiul nu mai este roz în interior și tangelos și ceapa se rumenesc, 7 până la 10 minute.