Frigarui De Pui Afumat

Frigarui De Pui Afumat
Frigarui de pui afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 176 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, ulei de măsline, licitații de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Frigarui de pui afumat, Frigarui de pui afumat cu Chutney de fructe de sâmbure, și Frigarui De Creveți Cu Ardei Fumurii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți broilerul și mutați raftul aproape de sursa de căldură. Înmuiați frigarui de lemn în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Combinați uleiul, boiaua, zahărul, sarea și piperul într-un castron. Pui de pui, tangelos și ceapă pe frigarui, alternând bucăți și împachetând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
TangeloTangelo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați frigarui pe o foaie mare de copt cu margini și periați cu amestec de ulei. Se fierbe, se întoarce o dată sau de două ori și se unge cu picături de tigaie, până când puiul nu mai este roz în interior și tangelos și ceapa se rumenesc, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TangeloTangelo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Auto
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista