Frigarui de porc la gratar cu sos Chile

Frigarui de porc la gratar cu sos Chile
Frigarui de porc la gratar cu sos Chile este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 278 calorii. Funcționează bine ca un curs principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de zahăr, zahăr, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 21 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Frigarui de pește-spadă la grătar cu nucă de cocos, Lime cheie și sos verde de Chile, Frigarui de porc la gratar cu sos BBQ Curry rosu afumat, și Frigarui de pui marinat Yucatan cu sos de aluniță Chile roșu de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sosul de soia, sosul de stridii, cilantro, usturoiul, zahărul și piperul negru într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Sos De StridiiSos De Stridii
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Frigărui 2 bucăți de carne de porc pe 2 frigarui, astfel încât carnea să fie plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Așezați frigarui de porc într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Se toarnă marinata și se întoarce pentru a acoperi carnea de porc. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți frigaruile din marinată și grătați carnea pe ambele părți până când sunt ușor carbonizate și fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Se servește cu sos de Chili pe lateral pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
8
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În1 h, 21 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista