Frigarui de porc curry cu Vermicelli
Frigarui de porc curry cu Vermicelli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 466 calorii. Mergeți la magazin și ridicați var, filet de porc, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Make-Ahead ciuperci Turmeric se amestecă cu ierburi și Vermicelli, Face Înainte Crock Oală De Porc, și Carne de porc chinezească înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime și reglați un suport la 4 inci de la element. Înmuiați tăiței vermicelli în apă caldă timp de 10 minute. Între timp, amestecați împreună pasta de curry, 1 1/2 lingurițe ulei de susan, miere și coajă de tei și suc. Filetați carnea de porc pe frigarui; nu supraaglomerați.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță de sare pe ambele părți.
Periați partea superioară cu sos curry; se fierbe pe foaia de copt căptușită cu folie până când începe să devină opacă, aproximativ 1 1/2 minute. Întoarceți frigarui, periați a doua parte cu sos curry și fierbeți până când sunt fierte, cu aproximativ 1 1/2 minute mai mult.
Între timp, scurgeți tăiței. Aduceți apă mică la fiert; adăugați tăiței și fierbeți timp de 1 minut. Scurgeți imediat și rulați sub apă foarte rece.
Se toarnă 1 linguriță de ulei de susan și se adaugă ridichi și se aruncă pentru a se combina. Dacă doriți, turnați câteva sucuri de gătit de porc în tăiței și amestecați.
Lăsați carnea de porc să se răcească, apoi dați-o la frigider cu tăiței într-un recipient etanș.
Se servește rece cu pene de var.