Frigarui de miel Tandoori cu slaw crocant & raita

Frigarui de miel Tandoori cu slaw crocant și raita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 2 și costă 1,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 213 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc, semințe de muștar, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kebab de miel Tandoori cu Raitan și cuscus, Picior Tandoori De Miel Cu Castravete Raita, și Frigarui De Miel În Stil Tandoori La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați 2 linguri de iaurt cu pasta tandoori.
Adăugați mielul, amestecând pentru a acoperi toate bucățile. Faceți raita cu iaurtul rămas, 1 lingură de coriandru tocat și niște condimente, apoi dați deoparte. Pentru salată, amestecați toate legumele și coriandrul rămas într-un castron mare, apoi amestecați sucul de lămâie, uleiul și semințele de muștar.
Încălziți grătarul la mare. Împărțiți mielul între 4 frigarui, grătiți timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până când este ușor carbonizat și fiert.
Serviți cu slaw, raita și chapatis încălzit.