Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion

Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 707 calorii. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute Thailandezi, lapte de cocos, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui De Friptură Cu Flanc De Lămâie Cu Sos De Lămâie, Nu atât de prăjit Okra cu sos de scufundare Scallion, și Clătite de Scallion cu sos de scufundare cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu toate ingredientele, cu excepția fripturii într-un blenderor într-un robot de bucătărie până la omogenizare.Tăiați fâșia de grăsime (uneori numită capac de grăsime) din carne.
Tăiați grăsimea în cuburi de 1/4"-1 / 2"; Tăiați carnea în cuburi de aproximativ 1".
Așezați grăsimea și carnea într-o cantitate marecastron.
Adăugați marinada și aruncați pentru a acoperi;acoperiți și răciți peste noapte.
Îndepărtați grăsimea și carnea din marinată,îndepărtând excesul. Înfiletați frigarui, alternând carnea cu grăsimea, astfel încât bucățile să se atingă, dar să nu fie presate strâns împreună (ceea ce ar încetini gătitul). Lăsați cel puțin1 " de spațiu la capetele frigăruilorpentru o întoarcere ușoară. Aruncați marinada; economisiți excesul de grăsime pentru ungerea lichidului.
Combinați toate ingredientele într-un castron mare chiar înainteîncepeți grătarul; amestecați ocazional.
Coaceți orice grăsime rezervată.
Transferați într-o cratiță mică.Gatiti la foc mediu-mic pana lagrăsimea este încălzită, aproximativ 3 minute (grăsimea nu se va topi complet).
Adăugați toateingrediente și gătiți până când sunt încălzite; păstrați cald.
Construiți un foc mediu într-un grătar de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.Frigarui la grătar, periat cu sos de basting și întors la fiecare 2 minute, timp de 10 minute. Opriți ungerea și gătiți,întorcându-vă la fiecare 2 minute, până când se rumenescîn jurul marginilor și fierte,încă aproximativ 6 minute.
Serviți cusos de scufundare de Calion pe lateral.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc