Frigarui De Ananas La Gratar Cu Sos De Rom
Frigarui de ananas la gratar cu sos de rom este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scorțișoară măcinată, ananas, frigarui de lemn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Frigarui de creveți la grătar cu sos de ananas, și Frigarui De Sunca Si Ananas La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute.
Se amestecă împreună zahărul brun și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând constant, până se amestecă. Gatiti la foc mic, fara agitare, 10 minute sau pana cand sosul incepe sa se ingroase.
Scoateți din căldură; păstrați cald.
Tăiați ananasul pe lungime în sferturi,lăsând capetele coroanei.
Îndepărtați miezul dur din fiecare trimestru; tăiați pulpa de ananas departe de coajă într-o bucată în formă de pană, păstrând coroana și coaja intacte. Puneți coaja de ananas deoparte.
Tăiați pană de Ananas în 8 felii transversale egale și filetați pe frigarui de lemn. Repetați procedura cu pene rămase.
Pulverizați grătarul alimentar cu spray de gătit și puneți-l pe grătar.
Așezați ananasul pe grătar. Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 minute pe fiecare parte sau până când se încălzește bine.
Aranjați frigarui în coji de ananas rezervate și stropiți cu amestec cald de rom.