Fricassee de pui cu Orzo

Fricassee de pui cu Orzo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fricassee de pui cu Orzo. Această rețetă face 4 porții cu 446 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui cu sodiu, ceapă verde, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Fricassee De Pui, Fricassee De Pui, și Fricassee de pui cu tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu sare și piper. Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa, morcovul, șunca și usturoiul în tigaie; saut 4 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă bulionul și vinul, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Puneți puiul în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
BulionBulion
VinVin
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți puiul din tigaie cu o lingură pliată; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
6
Adăugați frișcă; gatiti, neacoperit, la foc mediu 8 minute. Puneți 3/4 cană orzo pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare cu 1 jumătate de piept de pui, 1/3 cană de sos și 1 lingură de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
FrișcăFrișcă
PătrunjelPătrunjel
SosSos
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
7
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista