Fricassee De Pui

Fricassee De Pui
Fricassee de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. O porție conține 629 calorii, 33g de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de sare kosher, cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fricassee De Pui, Fricassee De Pui, și Fricassee Ușor De Pui.

Instrucțiuni

1
Tăiați vârfurile de morcovi la 1 inch; coaja. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
2
Topiți untul într-o oală sub presiune de 8 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
3
Adăugați ulei în aragaz; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
5
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Dragă pui în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Așezați 2 sferturi de pulpă de pui, cu carnea în jos, în aragaz; saut 5 minute sau până se rumenesc. Pune deoparte. Repetați procedura cu restul de 2 sferturi de pulpă de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
7
Puneți ciupercile în aragaz; saut 4 minute sau până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
8
Scoateți ciupercile din aragaz folosind o lingură cu fante; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Se amestecă în vin, răzuire aragaz pentru a slăbi biți rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti 30 de secunde. Legați crenguțele de cimbru și salvie împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
10
Adăugați pui, crenguțe de ierburi și bulion la aragaz. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
11
Scoateți de pe foc; eliberați presiunea prin orificiul de evacuare a aburului sau puneți aragazul sub apă curentă rece pentru a elibera presiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
12
Scoateți capacul.
13
Adăugați morcovi, ciuperci și ceapă la aragaz; închideți bine capacul. Întoarceți aragazul la presiune ridicată și scoateți-l imediat de pe foc; eliberați presiunea prin orificiul de evacuare a aburului sau puneți aragazul sub apă curentă rece pentru a elibera presiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
CeapăCeapă
ApăApă
14
Scoateți capacul.
15
Transferați puiul într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
16
Scoateți legumele din aragaz folosind o lingură cu fante; aranjați pe platou cu pui. Acoperiți și păstrați cald. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron mare; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
17
Transferați lichidul într-o tigaie mare și largă la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 12 minute). Se amestecă cimbru tocat și salvie în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Se servește cu pui și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
19
Notă de vin: Chardonnay iubește legumele rădăcinoase dulci (în special ceapa) cu pui. Pentru acest fel de mâncare, delicios rumenit și dantelat cu ciuperci și ierburi proaspete, chardonnay trebuie să aibă fructele sale dulci echilibrate cu o parte pământească, minerală pentru a lucra cu toate straturile. Iron Horse 2008 Chardonnay (Valea Verde a văii râului Rus, 2 dolari
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
ChardonnayChardonnay
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
FructeFructe
VinVin
20
este perfect-un bushelful de mere suculente echilibrat cu lămâie cremoasă, un indiciu de mineralitate pietrișă și cea mai tare atingere de pâine prăjită. -- Sara Schneider
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
LămâieLămâie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista