Franceză într-o clipă: păstârnac pur și simplu cu ulei de măsline și salvie

Franceză într-o clipă: păstârnac pur și simplu cu ulei de măsline și salvie
Nevoie de o fără gluten, primal și garnitură prietenoasă cu fodmap? Franceză într-o clipă: Parsnip pur 6ume cu ulei de măsline și salvie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 137 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți frunze de salvie prăjite ca garnitură, ulei de măsline extravirgin, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză, și Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți oală mare de apă pentru a fierbe la foc mare. Apă sărată bine și adăugați păstârnac. Gatiti pana se inmoaie, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline cratiță mică cu 6 frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se încălzește pe cea mai mică flacără timp de 5 minute, se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă încă 5 minute.
4
Scurgeți păstârnacul și puneți-l în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Scoateți salvie din ulei și adăugați ulei de salvie în robotul de bucătărie împreună cu restul de 3 linguri de ulei de măsline extravirgin. Pur și simplu până la neted. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Se servește cu frunze de salvie prăjite (Vezi nota).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 din Top 100 de vinuri ale Wine Enthusiast din 2014Un halat galben pal cu reflexe verzi.Aromă: dominanța Sauvignon Blanc dezvăluie arome intense de flori albe, citrice șifructe albe. În timp ce în gură Semillonul aduce rotunjime, volum și bogăție cunote plăcute de citrice. O vioiciune fină duce la un final grozav.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Revista