Franceză într-o clipă: păstârnac pur și simplu cu ulei de măsline și salvie

Nevoie de o fără gluten, primal și garnitură prietenoasă cu fodmap? Franceză într-o clipă: Parsnip pur 6ume cu ulei de măsline și salvie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 137 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți frunze de salvie prăjite ca garnitură, ulei de măsline extravirgin, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză, și Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oală mare de apă pentru a fierbe la foc mare. Apă sărată bine și adăugați păstârnac. Gatiti pana se inmoaie, 15-20 de minute.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline cratiță mică cu 6 frunze de salvie.
Se încălzește pe cea mai mică flacără timp de 5 minute, se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă încă 5 minute.
Scurgeți păstârnacul și puneți-l în robotul de bucătărie.
Scoateți salvie din ulei și adăugați ulei de salvie în robotul de bucătărie împreună cu restul de 3 linguri de ulei de măsline extravirgin. Pur și simplu până la neted. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește cu frunze de salvie prăjite (Vezi nota).