Franceză Crepes Suzette
Reteta franceză Crepes Suzette ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 32 minute. O porție conține 192 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca o masă de dimineață accesibilă. Această rețetă este plăcută de 207 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de portocale, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați CR Ampercarpes Suzette, Crepes Suzette, și CR Ampercarpes Suzette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți amestecul Bisquick, laptele și ouăle într-un castron mic cu furculița sau sârmă până se amestecă. Unt ușor tigaie de 8 inci; se încălzește la foc mediu până la bule. Pentru fiecare crep, turnați 2 linguri de aluat în tigaie; rotiți imediat tigaia până când aluatul acoperă fundul. Gatiti pana se rumeneste. Rulați spatula largă în jurul marginii pentru a slăbi; întoarceți și gătiți cealaltă parte până se rumenesc. Stivați clătite, așezând hârtie cerată între fiecare; păstrați acoperit.
Încălziți 1/4 cană de unt, coaja de portocală, sucul de portocale și zahărul la fierbere în tigaie de 10 inci, amestecând ocazional; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 5 minute, amestecand ocazional.
Încălziți lichiorul în cratiță de 1 litru, dar nu fierbeți.
Îndoiți crepele în sferturi; așezați în sos de portocale fierbinte în tigaie și întoarceți o dată. Aranjați crepele în jurul marginii tigaiei.
Se toarnă lichior cald în centrul tigaiei și se aprinde cu grijă. După ce flacăra moare, așezați 2 clătite pe fiecare farfurie de desert; lingură sos cald pe clătite.