Fondue De Desert Mascarpone
Mascarpone Desert Fondue este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 361 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți mere fuji, mascarpone, vin muscat portocaliu, cum ar fi essensia, și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Fondue De Desert Cu Ciocolată, Mocha Desert Fondue, și Avocado-Mascarpone Dream Cream Desert Prea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți tortul într - un singur strat într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Coaceți într-un cuptor de 450 până se prăjește ușor, 5 până la 7 minute.
Așezați într-un castron mic.
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 2 litri sau tigaie cu fondue la foc mare, fierbeți vinul până se reduce la 1/4 cană, 6 până la 8 minute.
Reduceți căldura la mediu-mare, adăugați mascarpone și amestecați până la fierbere, aproximativ 4 minute. Puneți tigaia peste o lumânare sau pe o tavă electrică de încălzire.
Folosiți furculițe sau frigarui subțiri de lemn pentru a sulița tort și felii de mere și dunk-le în fondue.