Fondue De Ciocolată Cu Rom
Fondue de ciocolată cu rom este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 378 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, ROM, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway, Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, și Familie Fondue noapte {Fondue meu preferat + un Giveaway!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați chipsurile de ciocolată, siropul de porumb și sarea. Gatiti si amestecati la foc mic pana se topesc chipsurile.
Scoateți din căldură. Se amestecă romul sau extractul și vanilia până se amestecă.
Transferați într-un vas mic de fondue și păstrați-l cald.
Serviți cu fructe și cuburi de tort.