Foi de Paste rupte cu unt brun, Ierburi și ouă Pocate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați foi de Paste rupte cu unt brun, Ierburi și ouă Pocate. Această rețetă servește 4. O porție conține 715 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, suc de la 1 lămâie, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ierburile proaspete amestecate, puteți urma acest fel principal cu Lavandă Berry Crisp ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel Și Ouă Pocate Peste Paste, Paste Rupte Cu Dovlecei Și Rucola, și Ouă pocate cu unt de Curry.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală mare și o cratiță medie cu apă și aduceți-le pe amândouă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați pastele într-o oală mare și gătiți până la al dente, 12 până la 14 minute. Rezervați 1/4 cană de apă pentru paste, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
În timp ce pastele se gătesc, puneți ouăle în oală mai mică: adăugați oțet în apă și reduceți căldura la minim. Când apa scade la foc mic, spargeți ouăle unul câte unul într-un castron mic, transferați-le într-o strecurătoare cu plasă fină, rotiți ușor pentru a scurge excesul de albușuri, apoi coborâți încet ouăle în apă, scoțându-le din strecurătoare pe măsură ce încep să se fixeze. Repetați până când toate ouăle sunt în apă. Braconați, amestecând ușor pentru a preveni lipirea, până când ouăle abia sunt setate, 2 până la 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Condimentează ouăle cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Uscați oala mare și puneți-o la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați unt. Când untul face spumă, adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până când șalota și untul se rumenesc, 6-8 minute. Reduceți căldura la minim, adăugați pastele scurse și apa rezervată pentru paste și amestecați până când pastele sunt bine acoperite. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De Pizzocheri
6
Adăugați brânză rasă, sos de soia, suc de lămâie și ierburi și amestecați pentru a combina. Împărțiți pastele între 4 farfurii de servire și acoperiți fiecare porție cu un ou pocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ou Fiert
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional