Foi de Paste rupte cu unt brun, Ierburi și ouă Pocate

Foi de Paste rupte cu unt brun, Ierburi și ouă Pocate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați foi de Paste rupte cu unt brun, Ierburi și ouă Pocate. Această rețetă servește 4. O porție conține 715 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, suc de la 1 lămâie, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ierburile proaspete amestecate, puteți urma acest fel principal cu Lavandă Berry Crisp ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel Și Ouă Pocate Peste Paste, Paste Rupte Cu Dovlecei Și Rucola, și Ouă pocate cu unt de Curry.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare și o cratiță medie cu apă și aduceți-le pe amândouă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele într-o oală mare și gătiți până la al dente, 12 până la 14 minute. Rezervați 1/4 cană de apă pentru paste, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce pastele se gătesc, puneți ouăle în oală mai mică: adăugați oțet în apă și reduceți căldura la minim. Când apa scade la foc mic, spargeți ouăle unul câte unul într-un castron mic, transferați-le într-o strecurătoare cu plasă fină, rotiți ușor pentru a scurge excesul de albușuri, apoi coborâți încet ouăle în apă, scoțându-le din strecurătoare pe măsură ce încep să se fixeze. Repetați până când toate ouăle sunt în apă. Braconați, amestecând ușor pentru a preveni lipirea, până când ouăle abia sunt setate, 2 până la 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Condimentează ouăle cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Uscați oala mare și puneți-o la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați unt. Când untul face spumă, adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până când șalota și untul se rumenesc, 6-8 minute. Reduceți căldura la minim, adăugați pastele scurse și apa rezervată pentru paste și amestecați până când pastele sunt bine acoperite. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Adăugați brânză rasă, sos de soia, suc de lămâie și ierburi și amestecați pentru a combina. Împărțiți pastele între 4 farfurii de servire și acoperiți fiecare porție cu un ou pocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ou FiertOu Fiert
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista